Eurolliga

Higgins desencalla el Barça i evita la sorpresa (75-82)

El nord-americà ha anotat 8 punts seguits i ha robat una pilota clau amb 73-72

El Barça no s’ha deixat sorprendre i ha sumat una victòria que el consolida el més amunt de l’Eurolliga (75-82). El Villeurbanne, amb les baixes per lesió de Nando De Colo, David Lighty, Jofrey Lauvergne i Alex Tyus, ha plantat més cara del que s’esperava. Però en el tram final Higgins ha assumit galons per anotar vuit punts definitius. Abrines havia estat el millor juntament amb un pas endavant de Jokubaitis sense el lesionat Satoransky. Mirotic ha estat el més valorat (25).

Els blaugrana han fet una primera estirada gràcies a uns minuts d’inspiració d’Abrines que ha anotat 11 punts seguits amb 3 triples i ha agafat 11 punts de renda (26-37) que ha sabut gestionar. Però només arrencar el tercer quart els blaugrana, sense la tensió necessària ha rebut un 9-0 inicial provocant el temps mort de Jasikevicius (42-42) i que s’ha eixamplat a un 12-0 (45-42). Però un triple de Mirotic ha liderat la reacció blaugrana amb un 4-13 (49-55). Quan semblava que tot s’estava redreçant una tècnica a Sanli l’ha enviat a la banqueta eliminat per faltes i ha entrat Tobey, que no havia jugat ni un segon (54-55). La igualtat s’ha mantingut ja fins als últims dos minuts (73-72). Però ha aparegut una major agressivitat defensiva i sobretot la figura de Higgins per assumir la responsabilitat amb quatre atacs seguits on ha tret quatre tirs lliures i els ha anotat i dues cistelles espectaculars després de recuperar una pilota decisiva (75-80).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)