Eurolliga

Jasikevicius diu que arriben molt motivats al partit contra l’Efes

El tècnic blaugrana diu que Satoransky no estarà a punt pel partit

Saras Jasikevicius ha explicat en la prèvia al partit de demà (20.30 h) contra l’Anadolu Efes que l’equip arriba molt motivat. “Crec que aquest és el tipus de partits que els jugadors volen jugar. No hi faltarà motivació, ens enfrontarem al campió d’Europa a casa nostra. Haurem de fer un bon partit”. El tècnic del conjunt blaugrana també ha parlat de la rivalitat que hi ha entre els dos equips i ha comentat: “Els tenim molt de respecte. Sobretot és centrar-se en la pista, fer la nostra feina. Ser més consistents per guanyar. Millorar, millorar i millorar”. Saras Jasikevicius ha explicat que en principi Satoransky, amb problemes fífics les últimes setmanes, no estarà en el partit, que no s’arriscaran amb ell i que seran pacients. Finalment el tècnic blaugrana ha comentat l’ambient que s’espera al Palau Blaugrana. “El Palau és molt Palau aquestes nits que són importants per a l’afició. Qualsevol afició reacciona a allò que fa l’equip. El Palau ens ajuda, però els que hem de fer la feina som nosaltres”

Àlex Abrines ha comentat que arriben al partit amb moltes ganes: “Tenim molta motivació, són el dobles campió de l’Eurolliga i allà vam perdre. Tots som conscients de l’importància del partit”. El jugador blaugrana, que va fer un bon partit dimecres contra el Villeurbanne, ha explicat que no importa qui és el jugador que te encert de cara a cistella, i ha destacat que han d’evitar encaixar parcials clars en que sembla que estan fora del partit: “Hem de saber controlar aquests moments i matar el partit el més aviat millor”. Àlex Abrines ha parlat de com han d’afrontar el partit: “Des del minut u hem de sortir a per ells, estem en un bon moment i amb confiança”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)