LEB Or

Barris Nord, un any de festa major

Bàsquet. LEB Or. L’ICG Força Lleida no perd davant la seva afició des del 6 de febrer del 2022, amb 17 triomfs seguits, i Gerard Encuentra ho té clar: “Sense la nostra gent no hauria estat possible”

L’ICG Força Lleida és l’equip de moda els dos darrers anys. Amb un pressupost a anys llum dels favorits a l’ascens s’ha convertit en la revelació. El que està fent era impensable: es va colar a la final four d’ascens a l’ACB –va perdre amb l’ascendit Bàsquet Girona a Fontajau– i enguany torna a estar entre els millors. Bona part de l’èxit és sobretot perquè l’ICG Força Lleida ha convertit el pavelló de Barris Nord en un fortí. Si guanyen divendres l’Ourense i el 31 de gener el Corunya, haurà estat tot un any sense perdre davant la seva afició: vuit de la lliga regular del curs passat, tres dels quarts del play-off contra el Càceres i ara n’encadena ja sis. El tècnic Gerard Encuentra ahir va mostrar el seu orgull: “Està sent un factor clau per a nosaltres, hi ha una comunió molt gran entre l’equip i l’afició, es nota que la gent a Lleida demana bàsquet i les coses s’estan fent cada vegada millor, sense l’afició no seria possible ni tindria sentit, són increïbles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)