NBA

Els Cavs no poden aturar els Grizzlies (115-114), tot i la bona resposta de Ricky Rubio

7 punts, 4 rebots i 3 assistències en 12 minuts són els números del base del Masnou

Els Cleveland Cavaliers de Ricky Rubio no ha pogut evitar l’onzena victòria consecutiva dels Memphis Grizzlies (115-114), liderats per Desmond Bane (25 punts) i Ja Morant (24). També ha brillat l’ala pivot canari Santi Aldama, que sortint des de la banqueta ha anotat 16 punts i ha capturat dos rebots en 19 minuts. Rubio, en el seu quart partit des de la seva reaparició, ha respost bé amb 7 punts, 4 rebots i 3 assistències en els 12 minuts que ha estat en pista.

Catorzè triple doble de Jokic

Amb aquesta victòria, els Grizzlies (31-13) mantenen el torcebraç a la conferència Oest amb els Denver Nuggets (32-13), que sumen una victòria més després que el serbi Nikola Jokic (31 punts, 11 rebots i 13 assistències) signés el seu catorzè triple doble del curs en la remuntada contra els Minnesota Timberwolves (122-118), amb un parcial final de 9-0. Jokic ja s’ha convertit en el jugador de la franquícia que més assistències ha repartit de la història (3680) per davant d’Alex English.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)