Lliga femenina

El Cadí la Seu trenca el partit en el segon quart amb una gran defensa

Les urgellenques derroten el Leganés a domicili per un clar 62-84

El Cadí La Seu s’ha retrobat amb la victòria en la lliga a la pista del Leganés, i després de mostrar-se superior s’ha imposat per 62-84. El conjunt urgellenc ha recuperat a Peña i Tunstull, que havien estat lesionades, i ha aconseguit una victòria de conjunt, ja que les onze jugadores han anotat. Strautmane amb 13 punts ha estat la màxima encistelladora del partit i Raventós n’ha fet 10.

Després d’un primer quart anivellat (20-23), les urgellenques han trencat el partit en el segon període gràcies a una gran defensa i només han deixat que el conjunt madrileny anotés 6 punts, mentre que elles n’han fet 24, per arribar al descans amb un 26-47.El bon joc i l’encert del Cadí ha continuat en la segona meitat i han arribat a la màxima diferència de 30 punts (48-78) a quatre minuts del final. En aquests darrers minuts el Leganés ha maquillat una mica el resultat.