ACB

El sostre de Kameron Taylor

Intermitent. 23 punts suposen la màxima anotació en l’ACB del nord-americà, que n’havia fet 22 en l’estrena contra el Madrid i en l’anterior jornada, a la pista del Granada (13 en l’últim quart)

Kameron Taylor és l’home des del qual s’explica bona part –Colom i Gasol i l’evolució del joves hi tenen la seva quota– de la millora del Girona en el tram final de la primera volta. El màxim anotador dels vermells (14,7 de mitjana) va fer el seu rècord anotador contra el Barça, 23 punts. Un més que en la seva estrena en la jornada 1 contra el Madrid, el registre que igualava el cap de setmana passat a Granada, de què 13 en l’últim quart. En el partit d’ahir, la seva gran ratxa anotadora va arribar en el segon quart, amb 11. En duia 2 en el primer i des de la línia de tir lliure. En el segon, que va jugar sense descans, va acabar amb 4/5 de 2 i 1/1 de 3 (34-35). El pas pels vestidors va permetre a Sarunas Jasikevicius ajustar la defensa sobre l’escorta nord-americà, que en 6 minuts no va ser capaç de sumar cap punt. De fet, en l’últim va jugar 7:59 i en va anotar 10. Al principi (58-65) i, sobretot, al final, amb el partit ja decidit: 68-81 amb addicional a 2:16 per acabar, el triple (71-82) i l’esmaixada a dues mans que va fer encarant sol el cèrcol sobre la botzina.