ACB

Josep Franch marxa del Girona

Bàsquet. El base i el club han arribat a un acord per rescindir el contracte. Ha disputat tretze partits, set de titular, i ha quedat descartat en les quatre últimes jornades

Josep Franch (1,90 m, 1991) va deixar de ser jugador del Bàsquet Girona, de mutu acord entre el club de Marc Gasol i el base titular de l’equip a l’inici de curs. El badaloní, també titular en l’equip que va assolir l’ascens a l’ACB, marxa havent disputat tretze partits, set dels quals de titular, i quedant descartat en les quatre últimes jornades. El darrer partit que va disputar va ser contra el Joventut de Badalona de la catorzena jornada, i en què el conjunt gironí va iniciar una ratxa de quatre victòries.

En aquesta temporada Josep Franch no ha arribat als deu minuts de joc per partit (9.58), ha anotat 2,2 punts i ha donat 1,4 assistències. El base badaloní es va lesionar en el partit contra el Múrcia en la sisena jornada, i no va poder jugar el següent partit contra el Barça al Palau Blaugrana.

La setmana passada el Bàsquet Girona ja va comunicar al jugador que no tenia cabuda en l’equip d’Aíto García Reneses i que se’n busqués un altre. Tot i que no està confirmat, sembla que la destinació del base badaloní seria l’Estudiantes, ara mateix tercer de la LEB Or, que ha tingut la baixa per lesió d’Atienza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)