Eurolliga

Trinchieri vol que el Bayern Munic encengui el Palau

Eurolliga. El Barça rep l’equip alemany (20.30 h, DAZN) en el segon test de la setmana que podria consolidar més els blaugrana a dalt

El Barça disputa avui (20.30 h, DAZN) el segon test europeu de la setmana, contra el Bayern Munic. Els alemanys havien aconseguit quatre victòries en els últims sis partits, però acaben de perdre contra el València. Andrea Trinchieri compta amb l’MVP del mes de gener, Augustine Rubit, amb 17,4 punts de mitjana. Lucic, que havia estat lesionat, ha tornat.

Els de Jasikevicius volen fer del Palau Blaugrana un fortí contra un equip molt incòmode, com reconeix el mateix entrenador lituà: “Sabem com juga el Bayern. És un equip molt dur físicament i mentalment. Un partit contra ells mai no és gaire bonic. Cal saber patir, tenir molta concentració.” El màxim responsable blaugrana avisa de l’estil de joc del Bayern: “És un dels equips que més esperen els últims cinc segons per llançar. Juguen amb molta paciència. Serà important tancar les possessions amb bones defenses en l’un contra un. I després el rebot: el Bayern és una de les millors defenses de l’Eurolliga. Haurem d’anar a les nostres opcions número tres o quatre perquè les primeres segurament estaran ben cobertes.” Un dels jugadors que estan més en ratxa en els últims partits és el lituà Rokas Jokubaitis: “Hem de mantenir el nostre cap en el partit, ser pacients amb la pilota, fer bones faltes perquè no puguin córrer. El punt clau és respondre al seu físic i no deixar-los fer el joc. Sabem que són molt bons en defensa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)