Eurocopa

La Penya denuncia comportaments racistes

“Ja hem posat els vídeos en coneixement de les autoritats competents perquè els analitzin” diu el Joventut

El Joventut ha emès un comunicat per denunciar qualsevol tipus de comportament racista després que s’hagin fet virals unes imatges del partit d’ahir on una aficionada crida mono a Yago Dos Santos. En el comunicat la Penya explica la situació: “Arran de les imatges recollides en la retransmissió televisiva d’ahir 7 de febrer de 2023, durant el partit Joventut – Ratiopharm Ulm, volem expressar que: Els valors de la Penya, des de la seva fundació el 1930, han estat presidits per un profund amor per l’esport en general i pel bàsquet en particular. Una estima que no s’entén sense l’absolut respecte per rivals, àrbitres i aficionats que ens venen a visitar a l’Olímpic de Badalona cada setmana.

Rebutgem enèrgicament qualsevol tipus de comportament i/o comentari intimidatori, vexatori, racista i/o xenòfob en les nostres instal·lacions i en qualsevol dels camps on els nostres equips disputen els seus partits. Ja hem posat els vídeos en coneixement de les autoritats competents perquè els analitzin, posin en marxa les actuacions necessàries i prenguin les decisions corresponents. Com sempre, el Club Joventut Badalona col·laborarà en el que calgui amb les autoritats i acatarà les decisions que se’n derivin. Ser el bressol del bàsquet representa un gran honor, però també comporta una immensa responsabilitat, per custodiar valors com la integració, respecte, convivència, igualtat, diversitat, esforç, treball en equip i companyonia que transmetem als més de 500 nens, nenes i adolescents que nodreixen el nostre planter.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)