Lliga femenina

I que ningú no prengui mal

Bàsquet. L’Spar Girona reprendrà el fil dijous a València en un duel clau en què haurà recuperat les quatre internacionals només dos dies abans

L’Spar Girona ha arribat a l’aturada pels compromisos internacionals amb els deures molt ben fets i grans perspectives de rubricar una bona temporada. L’equip de Bernat Canut és líder en la Lliga Femenina amb un triomf més que el València i onze victòries consecutives. L’última victòria contra el Casademont Saragossa l’ha refermat al capdavant. A Europa, l’última victòria a la pista del Miskolc l’ha situat quart i en zona d’accés als quarts quan falten dos partits per al final de la fase: el dia 22 a Fontajau contra el Mersin (20.45 h) i l’1 de març a Salamanca contra el Perfumerías Avenida (20.30 h). L’Spar Girona depèn de si mateix. Els quarts de final es jugaran el dies 14, 17 i 22 de març. En l’horitzó també hi ha la copa de Saragossa –del 26 de març al 2 d’abril– una altra oportunitat per afegir un títol al de la supercopa, que va conquerir precisament contra el València.

La finestra FIBA haurà estat, per una banda, un remei terapèutic per les molèsties, però també una sobrecàrrega perillosa per a les quatre internacionals que ha marxat amb les seves seleccions: Laia Flores, María Araújo i Irati Etxarri, amb la selecció espanyola, que ahir va apallissar Romania (32-75), i Giedre Labuckiene, que en l’últim partit va reaparèixer després de fer-se una subluxació a l’espatlla dreta traumàtica, amb Lituània. Faustine Parra, Shay Murphy i Binta Drammeh van exercitar suaument dilluns i dimarts. La resta van marxar als seus països a recarregar bateries. El gros del grup reprendrà les sessions dilluns de la setmana vinent. En el cas de l’Spar Girona, les quatre internacionals són peces bàsiques en els esquemes de Bernat Canut, que les recuperarà tot just dos dies abans de jugar a la Font de Sant Lluís contra el València –dia 16 a les 20.30 h– en un partit en què el conjunt gironí té l’oportunitat de deixar encarrilada la fase regular, ja que un triomf l’allunyaria amb dues victòries de marge sobre les de Rubén Burgos. Un duel clau, doncs, amb molt poc temps de preparació. En la primera volta, triomf gironí (68-62).

Reforços?

El club no renuncia a reforçar la plantilla. La marxa a misses dites de Laura Cornelius ha deixat l’Spar una mica coix tenint en compte l’exigència. “Les preferències serien reforçar el tir exterior o el rebot”, va dir el directiu Pere Puig a TV Girona.

OPORTUNITAT

Un altre triomf contra l’equip valencià deixaria molt encarrilada la lliga regular
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)