Eurocopa

Dia històric a l’Alt Urgell

El Cadí, pendent de l’estat físic de Laura Peña, rep el Galatasaray (19 h, per Esport 3) que encapçala Teaira McCowan (2,01 m)

El Palau d’Esports de la Seu d’Urgell torna a ser aquest vespre el marc d’un conte de fades. L’equip d’una localitat de poc més de 10.000 habitants està entre els vuit millors de l’Eurocopa, que començava amb 48 participants. El Sedis, que no havia arribat mai tan lluny en les seves dues anteriors aparicions en la segona competició de l’àmbit europeu (2019/20 i 2020/21), juga l’anada dels quarts contra el Galatasaray; que va ser-ne el campió el 2018 eliminant l’Uni Girona –va arribar a semifinals el 2019 contra el Latas, a qui el conjunt turc eliminava en l’anterior fase per 25 punts de diferència– en aquesta mateixa eliminatòria que es resol dimecres de la setmana que ve a Istanbul. Una ciutat que, com recordava Jordi Acero en la prèvia, supera els 15 milions d’habitants. El tècnic palamosí té el dubte de Laura Peña, que diumenge es va perdre el duel de lliga contra el Casademont Saragossa (67-74 a la Seu) per unes molèsties a l’espatlla.

L’eliminatòria de 16, amb el Sedis trencant el seu sostre continental eliminant el Carollo gràcies al 72-54 de l’anada (77-65 a Charleville-Mézières) és el guió que volen repetir al Palau, ara contra una plantilla molt superior, en què destaca Teaira McCowan (22,7 punts, 13,7 rebots i més de 30 de valoració per partit) gràcies als seus 2,01 m. “És un equip fet per guanyar aquesta competició i volem treure el millor resultat possible per anar a Istanbul”, destaca Acero, que apel·la a l’essència i al característic joc del Cadí per ofegar el perímetre visitant i contrarestar la inferioritat física.

LA PRÈVIA

Tenen molt bones jugadores però nosaltres també, i volem tornar a donar la sorpresa i oferir un bon partit a la gent
Jordi Acero
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)