NBA

Els New York Knicks sumen la novena victòria consecutiva

L’equip novaiorquès s’imposa per 129-131 als Boston Celtics gràcies als 38 punts d’Immanuel Quickley i els 31 de Julius Randle

Els New York Knicks sumen la seva novena victòria consecutiva i s’apropen a poc a poc a les posicions capdavanteres de la Conferència Est. El conjunt de Nova York s’ha imposat per 129-131 als segons de la classificació de l’Est, els Boston Celtics.

Aquest resultat ha estat possible, gràcies, en part, als 38 punts, 8 rebots i 7 assistències d’Immanuel Quickley, a més dels 31 punts de Julius Randle, els quals han contrarestat els 40 punts de Jayson Tatum. Amb aquest resultat, els novaiorquesos se situen en la cinquena posició de la taula de l’Est.

Per la seva banda, els Milwaukee Bucks tornen a la victòria després de caure per primera vegada en 16 partits. L’equip verd ha derrotat 111-117 amb els Washington Wizards, amb 23 punts, 10 rebots i 13 assistències de Giannis Antatokunmpo. A la mateixa conferència, els Brooklyn Nets han guanyat 102-86 els Charlotte Hornets.

El més destacat ha estat Mikal Bridges, amb 33 punts, 8 rebots i 2 assistències. En la conferència oest, els Clippers han sorprès els Memphis Grizzlies, imposant-se per 135-129. A l’estructura de Los Angeles, hi ha hagut dos jugadors molt importants: Kawhi Leonard, amb 34 punts i 10 rebots i Paul George, amb 42 punts i 11 rebots.

De la mateixa manera que els Clippers, els Houston Rockets han derrotat per 142-110 davant els San Antonio Spurs. El jugador més important ha estat Jalen Green, amb 31 punts. Al mateix grup, els Oklahoma City Thunder sumen una nova victòria per 129-119 als Utah Jazz, amb 38 punts i 7 rebots de Shai Gilgeous-Alexander.

En el duel entre conferències, els Orlando Magic han caigut per 3 punts (119-122) davant els Portland Trail Blazers, destacant els 41 punts de Damian Lillard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)