Eurolliga

Es repeteix la pel·lícula

Bàsquet. Eurolliga. El Barça, que va encaixar la tercera derrota seguida, s’enfonsa després d’anar dominant de 17 punts en un partit on arriba a un final d’infart i falla, com va passar al Pireu

Fenerbahçe 81 Barça 73

FENERBAHÇE:Calathes (4), Guduric (15), Hayes-Davies (10), Jekiri (2), Motley (16) -cinc inicial-, Wilbekin (12), Edwards, Bjelica (3), Dorsey (3) i Booker (13). 19/35 de 2. 9/21 (3 Wilbekin, 2 Hayes-Davis, 1 Pierre, 1 Guduric, 1 Dorsey i 1 Booker). 16/19 lliures. 29 rebots (4 Calathes). 19 assistències (4 Calathes) i 102 de valoració (17 Hayes-Davies i 17 Motley).FC BARCELONA:Laprovittola (12), Satoransky (14), Kalinic (18), Mirotic (19), Vesely (11) -cinc inicial-, Sanli, Abrines, Higgins, Tobey (7) i Jokubaitis (2). 19/40 de 2. 9/21 triples (3 Laprovittola, 3 Mirotic, 2 Satoransky i 1 Tobey). 8/10 lliures. 30 rebots (9 Vesley). 18 assistències (4 Satoransky) i 71 de valoració (17 Mirotic).PARCIALS:18-30, 19-10 (37-40); 24-16 (61-56) i 20-17 (81-73).

3

mil punts

en Eurolliga Mirotic

Tercera derrota i la sensació és que es va repetir el mateix final que al Pireu fa tres dies contra l’Olympiacòs. Els blaugrana hi van arribar amb possibilitats (67-68), però es van enfonsar en els últims tres minuts amb un parcial de 14-3 definitiu (81-71). Mobley (0 punts en el descans) en va fer 16 en el segon temps. Mirotic va arribar als 3.000 punts sense premi. A més, els blaugrana van perdre el basket-average perquè a la primera volta al Palau Blaugrana només havien guanyat d’un punt (81-80). Un dia més van tornar a faltar molts actors principals del Barça, com ho demostra el fet que entre Sanli, Abrines, Higgins i Jokubaitis van anotar 2 punts. Un registre massa pobre per a uns jugadors que haurien de marcar diferències.

I això que el Fenerbahçe, amb 9 jugadors i l’entrenador nou, va topar de sortida amb un Barça superlatiu que va anotar 16 punts en tres minuts i que va agafar 17 punts de renda davant la sorpresa general (13-30). Però abans del descans els turcs van reaccionar aprofitant la baixada de tensió i el seu augment físic defensiu, que va fer que arribessin vius al descans (37-38). En el segon temps els turcs semblava que tenien el partit controlat en diferents fases, però sempre el Barça reaccionava amb accions de talent. A tres minuts del final, però, es van fondre les piles i el Fenerbahçe ho va aprofitar per rematar un rival sense energia (del 67-68 al 81-71). Un parcial de 14-3 en el pitjor moment. Sense temps per a lamentacions, demà els blaugrana reben el Baxi Manresa en el derbi a l’ACB.

Hem fet un pas enrere quan el partit ha entrat en una fase física i hem creat tirs oberts al final però sense encert
Saras Jasikevicius
És una derrota dura i la tercera seguida, n’hem d’aprendre; quan el partit s’ha endurit no hem reaccionat