ACB

“Sense energia ens costa molt”

Metamorfosi. El president afirma que les prestacions defensives són imprescindibles per sumar victòries.“No pots dependre de l’encert, sinó de l’esforç i del treball”, argumenta

“La intensitat ha pujat. Hem defensat més agressius, amb errors també, però això és el que ens dona la consistència necessària. Quan defensem de manera temptativa i sense energia ens costa molt.” És com Marc Gasol explicava el canvi de dinàmica que havia representat per al Girona el pas pels vestidors en el partit contra el València. El president, que abans de començar va entregar a Fernando San Emeterio una samarreta de l’equip com a reconeixement del club i la seva afició a l’aler de l’Akasvayu en els dos darrers anys de vida del CB Girona (2006-08), amb un vídeo al marcador central del pavelló, apuntava: “Guanyem els partits en què defensem bé, amb aquesta espurna necessària per ser un bon equip. I quan no la tenim ens ho fa molt difícil a nosaltres i a ells els obre el triple.”

“No soc de mirar molt els resultats, sinó de sensacions i evolució”, explicava el pivot, fent referència al contrast entre les dues versions de l’equip en el mateix partit: “Hem vist que quan juguem amb nivell, podem competir i guanyar i ser millors que tot un equip d’Eurolliga com el València. I quan ho fem amb un nivell defensiu més baix, ens costa molt.” Marc Gasol se centrava en la dinàmica col·lectiva: “Hem de seguir evolucionant com a grup.” “Entenent els jugadors què hem de fer en el dia a dia més enllà de l’anotació. És molt important, i si no, ens costarà molt guanyar partits. No pots dependre de l’encert sinó de l’esforç i del treball”, incidia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)