Lliga femenina

Un llençol a cada bugada

Ornella Bankolé, que duia dos partits amb l’Spar Girona, té una lesió al menisc de la cama esquerra

Ornella Bankolé (1,81 m, 1997), el fitxatge de l’Spar Girona el dia que es tancava el mercat d’hivern, té una lesió al menisc de la cama esquerra, segons han determinat les proves a què la jugadora es va sotmetre a la Mútua Maz Girona. L’alera feia dos partits que jugava en l’Uni, el segon dels quals de titular, dissabte a Lugo, en què va haver de deixar la pista a 3:34 del final del tercer quart per un mal gest en trepitjar una rival. Procedent del Bourges, que aquesta tarda juga el primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga a la pista del Çukurova, l’alera ha jugat 34:51 i ha fet 12 punts, els 4 triples que va fer en el seu debut a casa contra el Jairis (58-76).

Bankolé té una fissura mínima, i en el club gironí esperen que pugui jugar el play-off de lliga. En el comunicat no s’especifica el temps de baixa perquè “l’evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat”, però la presència en la copa es pot donar per descartada tenint en compte que és d’aquí a dues setmanes i mitja a Saragossa, i a la lliga li queden cinc jornades. En les dues properes, l’Spar rep el Tenerife i el Guipúscoa a casa –els dos equips de la part baixa es van veure les cares abans-d’ahir a La Laguna, amb triomf per al cuer (72-67). L’Spar visita el Bembibre el 5 d’abril –la copa s’acaba el 2–, rep el Leganés (8 abril) i tanca la lliga regular, en què és tercer, amb dos partits de marge respecte del Casademont (un i l’average) a la Seu d’Urgell (dia 15). Nora Galve, Irati Etxarri i María Araújo, de llarga durada, a més de Binta Drammeh, des de fa un mes i mig, i Bankolé, des de dissabte, estan lesionades.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)