ACB

El ‘Pato’ Garino diu que el Girona apunta al ‘play-off’

Patricio Pato Garino (1,96 m, 1993) assegura viure un dels seus millors moments com a jugador, també a nivell personal. L’aler argentí amb passaport italià del Girona diu que cada partit es sent més “còmode” i que ara li cal trobar la constància. Titular per a Aíto, al costat de Kameron Taylor al perímetre gironí, du 16 partits i en 14:04 de mitjana acredita 3,8 punts, 2 rebots i 2,5 de valoració.

Alliberat

Les lesions han marcat la trajectòria de l’aler internacional amb Argentina, una xacra que sembla haver superat i que li permet jugar i entrenar-se sense cap problema físic. Garino arribava a Fontajau a l’estiu després d’arrossegar molèsties des que el novembre del 2019 es va trencar el lligament encreuat del genoll dret. El 2020 va entrar a la sala d’operacions per ser intervingut dels dos meniscs i, el 2021, una lesió muscular –isquiotibials– abans dels Jocs va limitar a dos partits la seva participació a Tòquio. Una recaiguda va fer que deixés el Nanterre al gener del 2022, després de no jugar-hi des del novembre. El tractament amb plasma a què es va sotmetre a Madrid és el que li va permetre girar full al seu calvari tot i que aquesta temporada encara es va perdre 6 partits.

“M’he passat les dues últimes temporades entrenant-me més cops sol que amb l’equip, així que era qüestió de gaudir, sense pressionar-me tant pels resultats o el rendiment” sintetitza” si be reconeix que segueix treballant per millorar i guanyar. “La idea era que fos un jugador important i no ho va ser durant uns mesos per les recaigudes. Porta força temps en la bona línia i tant de bo segueixi així fins el final” s’hi ha referit després del seu tècnic, Aíto Garcia Reneses.

“L’objectiu és estar als play-off, més que pensar en la permanència” afirma sobre com afronta el Girona el tram final d’una temporada en la què la segona aturada per les finestres FIBA, tot just després de la copa, ha perjudicat la trajectòria que duia l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)