Eurolliga

El Barça pateix però supera l’Estrella Roja (85-79)

Un triple de Kalinic a 50 segons pel final amb 80-76 ha trencat el matx

El Barça ha tallat dues derrotes seguides a l’Eurolliga amb un triomf contra l’Estrella Roja d’un Campazzo impressionant (85-79). Un triple de Kalinic després de dos cistelles de qualitat de Jokubaitis, han sentenciat.

Els blaugrana han començat dominant aprofitant que l’Estrella Roja ha arrencat 0/5 triples (15-9). Els de Dusko Ivanovic han reaccionat amb l’explosió de Campazzo amb 6 punts seguits i repartint joc (20-25). Després d’un temps mort de Jasikevicius els blaugrana han encadenat un parcial de 20-6 (40-31) tot i que abans del descans, amb Campazzo i Vildoza a la banqueta, han deixat el partit obert (40-36).

Al tercer quart els blaugrana han agafat un màxim avantatge (50-39) però ha aparegut Campazzo de nou per fer una exhibició i retornar l’emoció (57-55). Vildoza ha empatat abans del final del tercer període (57-57). Però quan pitjor estava el Barça ha aparegut Vesely per liderar un 12-2 que semblava sentenciar (69-59). Però Campazzo no volia que s’acabés el matx i ha tornat a exercir d’estrella per igualar el matx (78-76). En un final d’infart els blaugrana han estat més encertats i Kalinic ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)