ACB

Guanya qui s’aixeca primer

El Girona, amb una victòria en els últims cinc partits, visita el Bilbao (12.30 h), que des que va perdre a Fontajau (84-59) ha guanyat un partit a l’ACB i un a Europa, on està eliminat

La capacitat de reacció serà, aquest migdia a Miribilla (12.30 h, M+Dep), un factor desequilibrant en el duel entre el Bilbao i el Girona, si els d’Aíto miren de recuperar el to perdut per l’aturada de la copa i la finestra FIBA, aferrant-se a la segona meitat de diumenge passat contra el València (75-79, 32-46 en el descans). Per la seva banda, el conjunt que entrena Jaume Ponsarnau ve de perdre quatre partits –dos en l’ACB i dos en la Champions– i, de fet, des que va venir a Fontajau el 14 de gener (84-59), només ha guanyat un partit en cada competició: 85-75 contra el Darüssafaka el 25 de gener –dimarts hi va perdre per 95-85 i ja està eliminat, tot i que dimarts rep el Múrcia– i 90-73 abans del parèntesi contra el Granada (11 de febrer). Els “homes de negre”, doncs, acumulen sis derrotes en set partits a l’ACB i han perdut els últims quatre duels europeus.

“Esperem continuar recuperant el nivell i jugar el màxim de minuts possibles amb aquella bona intensitat”, va afirmar a Aíto, que avui dirigeix el seu partit 1.100 a l’ACB i que qüestionat pel play-off, va dir: “M’estimo més no pensar-hi, ni tampoc fer-ho en el contrari, que és estar en descens. Rendir al millor possible i cada setmana pujar un graó.” “Potser la nostra mentalitat no és tant pensar en la salvació, sinó ser la millor versió que puguem ser”, s’hi va referir el Pato Garino.

“Hem de ser més sòlids, en els inicis i en els finals”, va dir Jaume Ponsarnau sobre la desfeta europea, que emmarca en els desenllaços amb el Tenerife (72-74) i l’equip turc. El tècnic targarí es desfà en elogis a Marc Gasol i adverteix: “Hem de respectar l’equip. Crec que és el més intens de tota l’ACB.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)