FIBA Champions

A Vílnius amb 13 punts de marge

FIBA Champions League. El Baxi Manresa podria obtenir avui (18.30 h, Esport3) el bitllet per als quarts amb un coixí important del matx de la primera volta al Nou Congost; els de Pedro Martínez, amb màxima confiança i sense pressió

El Baxi Manresa, en una temporada duríssima i farcida de patiment, té avui (18.30 h, Esport3) curiosament l’oportunitat d’escriure una pàgina més de glòria a Europa. Els manresans jugaran a la pista del Rytas Vílnius, amb un marge de 13 punts del partit d’anada al Nou Congost (82-69). Per tant, si perden de menys d’aquesta xifra passaran als quarts de final, on es trobarien un dels tres primers classificats dels quatre grups del Top 16, que poden ser Tenerife (grup L), Unicaja o AEK d’Atenes (grup K) i Hapoel Jerusalem o Estrasburg francès (grup I) –no li pot tocar el Telekom Bonn perquè era en el seu grup–. El Baxi Manresa, que el curs passat va arribar fins a la final de la FIBA Champions League a Bilbao, on va perdre contra el Tenerife, vol ser l’equip sorpresa ara que s’ha tret la pressió. Tot i així, el tècnic Pedro Martínez rebaixa la il·lusió: “No hem fet res encara; si em diguessin que escollís entre el partit contra el Rytas o guanyar dissabte a Girona preferiria sumar a l’ACB; evidentment ara que hem arribat fins aquí no renunciarem a res.”

Tutejant el Zalgiris

El Rytas està tutejant el Zalgiris en la lliga lituana. El rival dels manresans és segon (17-5) a només un triomf dels de Kaunas. El Rytas acaba de guanyar el Zvaigdzdes, tercer per la cua, per un clar 75-104.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)