Eurocopa

La Penya no falla a Venècia (74-80) i es jugarà el liderat en l’última jornada

Els verd-i-negres han trobat a Feliz i a Birgander en un final ajustat per sentenciar

La Penya no pot ser encara líder perquè el Prometey ucraïnès no ha fallat a la seva visita a la pista del Cluj Napoca. El Joventut ha fet els deures a Venècia (74-80) i s’ho jugarà tot en l’última jornada on rebrà el Lietkabelis lituà a Badalona i el Prometey rebrà el Venècia.

Els verd-i-negres van arrencar amb intensitat i un triple de Guy va donar una renda inicial (6-11). Els de Carles Duran van estar durs en defensa i això va permetre agafar un màxim avantatge de 9 punts (28-37). Però després es va relaxar un minut que va servir perquè els italians tornessin dins el matx (34-38).

Els verd-i-negres han tornat a sortir llançats i han tornat a agafar nou punts (44-53). Però la Penya ha tornat a baixar el nivell d’intensitat i això ha permès que el Venècia fes un 8-0 (52-53). Llavors ha aparegut Birgander que ha anotat tres cistelles seguides (52-59) abans del triple de Ray (55-59). En un final igualat i amb Tomic eliminat per faltes Ellenson ha anotat un triple clau (63-69). El nord-americà ha tornat a clavar un triple (63-72). En el tram final Feliz ha assumit galons en atac juntament amb Guy mentre Birgander s’ha multiplicat en defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)