FIBA Champions

El Baxi Manresa es torna a trobar el Tenerife en el seu camí europeu

Els manresans tenen el factor pista en contra a una sèrie al millor de tres partits

El Baxi Manresa es tornarà a trobar el Leonovo Tenerife en el seu camí cap al títol de la FIBA Champions League. El curs passat va ser a la final que es va disputar a Bilbao (98-87) i aquesta temporada es veuran als quarts de final amb el factor pista en contra pels manresans en una sèrie al millor de tres enfrontaments. El primer partit serà el 4 o 5 d’abril, el segon l’11 o el 12 i en cas de ser necessari un tercer seria el 18 o 19 d’abril. Es dona la circumstància que el Baxi té el partit ajornat contra el Tenerife que jugarà al Santiago Martin la setmana vinent (29 de març). En el partit de la primera volta al Nou Congost els canaris van guanyar 70-89.

Els altres emparellaments dels quarts de final seran Unicaja-UCAM Múrcia, AEK d’Atenes on hi juga Pierre Oriola contra el Hapoel Jerusalem amb factor pista pels israelians i també el Telekom Bonn contra l’Strabourg francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)