NBA

Jokic (Nuggets) li guanya la partida a Antetokounmpo (Bucks) en el duel de líders

L’enfrontament entre els MVP Giannis Antetokounmpo (Bucks) i Nikola Jokic (Nuggets) s’ha saldat amb triomf del serbi per 129-106 en una jornada de la NBA marcada pels deu triples signats per Trey Murphy (10/12) en la victòria dels New Orleans Pelicans a la pista de Los Ángeles Clippers (110-131). Jokic ha anotat 31 punts, amb sis rebots i onze assistències i ha liderat la contundent victòria dels Nuggets. Antetokounmpo ha fet 31 punts (24 en els dos primers quarts, amb una sèrie d’11 de 14 en tirs de camp) i ha capturat 9 rebots, però no n’ha fet prou en un duel que ha enfrontat als líders de l’Est (Bucks) i als de l’Oest (Nuggets) i que podria ser un avançament de les finals de l’NBA.

La banqueta dels Suns ha superat por 53-17 a la dels 76ers i l’equip de Monty Williams ha tallat la seva ratxa de tres derrotes consecutives a costa dels 76ers, encara sense James Harden (125-105).

Els Kings, per la seva banda, encara no poden celebrar el retorn als play-offs 17 anys després, però han donat un nou pas i és qüestió de temps. El conjunt de Mike Brown ha superat als Jazz (121-113) a pesar de la baixa de De’Aaron Fox. Kevin Huerter ha signat 27 punts i Domantas Sabonis ha aportat un valuós doble doble de 16 punts i quinze rebots. Pels Jazz, Walker Kessler ha aconseguit 31 punts i onze rebots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)