Lliga femenina

El Barça CBS, atropellat pel Casademont Saragossa (88-46)

Primer punt de Lucía Navarro a la competició

Derrota del Barça CBS al Príncipe Felipe de Saragossa, on divendres debuta a la copa contra l’Avenida, en un duel en què el Casademont ha passat per sobre de les blaugrana. És la quarta seguida i la cinquena en sis partits per a les d’Isaac Fernández, que no disposava d’Anna Cruz –jugadora del Casademont abans de fitxar pel Barça– i que ja s’han assegurat la permanència però que s’allunyen de la lluita pel play-off.

El 13-0 del primer quart (15-2) encarrilava el partit per a les locals, que tancaven el primer quart 20-8 i obrien el segon des de 6,75 m (Leo Fiebich). Isaac Fernández havia d’aturar el partit a 6 minuts per la mitja part amb el 33-10, després del qual Carmen Grande anotava el seu segon triple sense error (36-10) i la màxima arribaria als 32 (42-10, Gatling) per arribar al descans 46-18. El 0-9 al final del tercer quart (62-36) permetia maquillar un resultat escandalós, amb les vermelles jugant a plaer. Lucía Navarro de tir lliure (1/2) a 4:25 ha fet el seu primers punts a la Lliga Femenina (75-39) i els dos triples d’Oma a l’últim minut tancaven el marcador