Lliga femenina

Bernat Canut

Entrenador Spar Girona

“Al final agafes por”

“Era difícil a nivell mental mantenir-se connectat de principi a fi”, deia resignat Bernat Canut, després d’un partit marcat pel precari estat físic de la plantilla gironina, migrada per les lesions de llarga durada i per les d’última hora de Sykes i Murphy, que al matí demanava jugar. “Semblava que començàvem a veure la llum”, posava en context el tècnic, que argumentava: “És difícil de gestionar però ho hem mirat de dur emocionalment de la millor manera possible.” “És molt dur per a nosaltres i tot i que ens faltessin moltes jugadores volíem guanyar. Hem fet un bon partit i hem lluitat fins al final”, reivindicava Murphy, que el 2019 s’acomiadava del club gironí precisament a la copa a Vitòria.

“Elles comencen mossegant”, deia Bernat Canut, que se sentia “orgullós de l’equip i la disputada final” centrant-se en el partit de dimecres i mirar si recupera “una o dues peces”. “Hi ha molts aspectes, és dur amb plantilles curtes i viatges llargs; no hi ha un únic responsable”, afirmava, qüestionat sobre el pes del calendari. “Fa molts dies que vam parlar d’anar dia a dia: aquest equip fa mesos que ascendeix muntanyes complicades a nivell emocional”, posava sobre la taula el tècnic de l’Uni, que confia que Sykes pugui tornar a jugar en el partit de lliga a Bembibre.

“Crec que, a part que elles han estat molt encertades, teníem poca banqueta i ens ha costat ajustar en defensa”, afirmava Cecilia Muhate, que debutava en la copa en el que tot just era el seu segon partit amb l’Spar. L’altra cara de la moneda és e el Gernika i Rosó Buch, que assegurava: “Sempre és especial jugar contra el Girona, sap greu perquè hi ha molta gent que estimo.” “Hem fet una bona feina defensivament; s’han vist molt minvades i s’ha de tenir en compte, però no ens treu mèrits”, reivindicava Anna Montañana, que mostrava el contrast entre l’Spar Girona de quan es fa el sorteig del quadre, líder i abans de les lesions, i ahir: “Quan ens toca, és una galleda d’aigua freda.”

ELS VESTIDORS

Les lesions ens han pesat molt, però s’ha de seguir: queda una part important de temporada i hem de seguir lluitant
Cecilia Muhate
Hem fet un dels millors partits de l’any. L’havíem treballat molt. Totes hi hem aportat i ens hem sentit a gust
Rosó Buch
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)