ACB

La Penya, sense Ellenson, vol silenciar el Pazo dos Deportes

Bàsquet. ACB. El Joventut arriba en bona dinàmica (18 h, Movistar) contra un rival que compta amb Happ, MVP del mes de març en la lliga

La Penya, que no podrà comptar amb Ellenson, que no ha viatjat a Galícia per una cervicàlgia posttraumàtica, visita la pista d’un Breogán (18 h, Movistar) que està en bona dinàmica i a les portes del play-off. Amb el tècnic Mrsic ja renovat, els gallecs han sorprès després de la marxa de Musa al Madrid, que semblava que seria un maldecap. Però han sabut trobar el joc col·lectiu per cobrir la baixa de la seva estrella el curs passat. El Breogán, amb dues victòries en els tres últims partits, està liderat per l’MVP del març, Ethan Happ, que ha presentat uns números de 15 punts, 7 rebots i 20,8 de valoració en els quatre partits del mes. L’aler del Joventut Pep Busquets destaca que l’equip verd-i-negre es troba en un bon moment: “Estem arribant al moment crucial de la millora manera. Veig l’equip molt motivat, amb moltes ganes de començar. Aquest partit és important per continuar sent exigents i agafar confiança. Volem la victòria, sigui com sigui.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)