ACB

El Barça pateix i lluita fins el darrer instant per guanyar a Tenerife (76-79)

Ha dominat la primera meitat i els illencs han reaccionat en la segona

El Barça s’ha imposat a la complicada pista del Lenovo Tenerife per 76-79 en un partit on ha patit i ha lluitat fins el darrer segons per emportar-se una treballada victòria. Els blaugrana han dominat la primera meitat i els illencs han reaccionat en la segona i han arribat a guanyar de sis punts a falta de sis minuts. El final del partit ha estat molt anivellat i favorable al Barça

Els blaugrana s’han posat per davant des de l’inici i després del 21-24 al final del primer quart, en el segon s’han distanciat fins als 10 punts (24-34) després d’un parcial de 0-8. La màxima diferència del Barça en la primera meitat ha arribat amb el 28-40, dotze punts, a dos minuts del descans. Vesely en els primers deu minuts i Sanli en els segons han portat el pes anotador dels blaugrana, i han arribat als descans amb deu punts anotats cada un.

L’inici de la segona meitat no ha estat bona pel Barça, i el Tenerife primer s’ha apropat poc a poc en el marcador (42-44), i desprès d’ha posat per primera vegada per davant, 56-55 a un minut del final del tercer quart. En els darrers deu minuts els illencs han cregut en la victòria i s’han situat amb sis punts d’avantatge (70-64) a sis minuts del final. Els blaugrana han anivellat el partit amb dos triples i els darrers minuts han estat molt anivellats. A dos minuts de la fi el Barça s’ha situat per davant amb un triple de Sanli i dos tirs lliures de Mirotic han situat el 76-79. El Tenerife ha disposat d’un triple en els últims segons que no ha encertat.