ACB

Victòria molt ajustada

Bàsquet. El Barça domina la primera meitat, però en la segona part sap patir i lluitar, i no pot assegurar el triomf a la complicada pista del Lenovo Tenerife fins als darrers instants

Lenovo Tenerife 76 Barça 79

LENOVO TENERIFE:Fitipaldo (6), Salin (1), Cook (7), Abromaitis (2) i Guerra (12) –cinc inicial–; Huertas (20), Shermadini (16), Doornekamp (6) i Bolmaro (6). 23/42 de 2 punts. 5/20 triples (2 Fitipaldo i Doornekamp, i 1 Cook). 15/18 tirs lliures. 30 rebots (5 Cook). 16 assistències (8 Huertas). 86 de valoració (26 Huertas).BARÇA:Laprovittola (5), Kuric (13), Satoransky (7), Mirotic (13) i Sanli (18) –cinc inicial–; Da Silva, Vesely (15), Abrines (3), Higgins i Jokubaitis (5). 21/36 de 2 punts. 9/24 triples (3 Kuric, 2 Sanli i 1 Satoransky, Laprovittola, Abrines i Mirotic). 10/14 tirs lliures. 34 rebots (6 Satoransky i Mirotic). 16 assistències (5 Satoransky). 92 de valoració (19 Vesely).PARCIALS:21-14, 11-18 (32-42), 24-15 (56-57) i 20-22 (76-79).

El Barça es va imposar a la complicada pista del Lenovo Tenerife per un ajustat 76-79 en un partit en què va patir i va lluitar fins als darrers segons per emportar-se una treballada victòria. Els blaugrana van dominar la primera meitat i els illencs van reaccionar en la segona i van arribar a guanyar de 6 punts quan faltaven 6 minuts. El final del partit va ser molt anivellat i favorable al Barça, tot i que els locals van tenir un triple per empatar.

Els blaugrana es van avançar des de l’inici i en la primera meitat van tenir una màxima diferència de 12 punts 28-40, a 2 minuts del descans. L’inici de la segona meitat no va ser bo per al Barça, i el Tenerife es va avançar per primer cop (56-55) quan quedava 1 minut per al final del tercer quart. En els darrers 10 minuts els illencs van creure en la victòria i es van situar 6 punts per sobre (70-64) a 6 minuts del final. Els blaugrana van anivellar el partit amb dos triples, i els darrers minuts van ser anivellats. Un triple de Sanli i dos tirs lliures de Mirotic van situar el 76-79 final.