Lliga femenina

Obertes les votacions per als premis del curs 22/23

La FEB i Endesa obren aquest dimarts el termini per escollir els millors de la Lliga Femenina, que finalment triaran entre els 16 entrenadors, les capitanes, els aficionats i el comitè d’experts de l’àrea esportiva de la federació i el patrocinador principal de la lliga, amb un 25% del valor per a cadascun d’ells.

Mariella Fasoula (Avenida), Leonie Fiebich (Casademont Zaragoza) i Sika Koné (Gran Canària) son les aspirants a succeir Rebekah Gardner com a millor jugadora de la lliga, mentre les candidates a rellevar Irati Etxarri com la millor jugadora estatal son María Araújo (Spar Girona), Queralt Casas (València) i Maite Cazorla (Avenida). La barcelonina Txell Alarcón (Araski) i la capitana del Barça CBS, Marta Canella, aspiren a jugadora revelació mentre la presència catalana entre la resta de candidatures la completen com a millors jugadores de perímetre Marta Canella, Queralt Casas, Rebekah Gardner (Spar Girona) i Mariona Ortiz (Casademont) i, com a interior, María Araújo.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)