ACB

El Bàsquet Girona supera el tràmit del Fuenlabrada (85-60)

Els gironins han sentenciat el matx amb un 20-4 abans del descans (40-25)

El Bàsquet Girona ha tallat la ratxa de cinc derrotes seguides i ha sumat un triomf transcendental per no patir per la permanència i ha ensorrat una mica més el Fuenlabrada (85-60). Els madrilenys han encadenat la seva dinovena derrota consecutiva i es mantenen cuers sense senyals de poder sobreviure. Els gironins assoleixen virtualment la permanència a falta de vuit jornades pel final. En el conjunt gironí ha debutat el darrer fitxatge John Jenkins que ha tingut una bona actuació amb 17 punts en 25 minuts de joc. No ha jugat Ondrej Hanzlik amb lumbàlgia.

El matx ha arrencat amb un Bàsquet Girona anant per feina i provocant un temps mort d’Òscar Quintana ja al minut tres (17-6). El Fuenlabrada ha tingut una reacció amb tres minuts d’inspiració i s’ha aconseguit posar per davant després d’una cistella d’Eyenga (20-21). Però ha estat un miratge perquè Taylor s’ha carregat l’equip a les seves espatlles amb una exhibició ofensiva, amb 15 punts de talent i liderant un parcial de 20-4 que ha trencat totalment la resistència madrilenya (40-25). A la segona part no hi ha hagut història i els gironins han arribat a guanyar de 22 punts (59-37).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)