FIBA Champions

El Baxi Manresa s’acomiada del Congost a Europa

Bàsquet. FIBA Champions League. Juga el segon assalt (20.45 h, E3) contra el Tenerife i vol forçar el tercer i definitiu partit de la sèrie de quarts

El Baxi Manresa intentarà allargar la sèrie al tercer i definitiu partit dels quarts de final de la competició europea. Els manresans, que van perdre el primer assalt al Santiago Martin (91-84), disputaran avui (20.45 h, Esport3) el darrer partit al Nou Congost de la temporada a la FIBA Champions League. En cas de vèncer el segon partit forçaria el tercer i definitiu a les Canàries amb tota la pressió per a l’equip de Txus Vidorreta. El Baxi Manresa vol agrair a la seva afició la fidelitat i el suport que està tenint en aquest curs sofert, però en què s’està veient ja la llum al final del túnel de l’ACB. És per això que Pedro Martínez es pren el matx com una nova oportunitat per continuar creixent. Tot i que el Tenerife ha incorporat aquesta setmana el nord-americà Dakota Mathias, l’aler no podrà jugar perquè ja estava tancada la inscripció fa dies.

D’altra banda, no hi ha cap equip classificat per a la final four perquè el Telekom Bonn va empatar la sèrie (1-1) a Estrasburg (66-76). Avui l’AEK d’Atenes de Pierre Oriola (16.30h) vol forçar el tercer partit contra el Hapoel Jerusalem, el mateix que intentarà fer el Múrcia amb l’Unicaja (20.30h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)