Lliga femenina

Laia Palau: “La idea i l’ambició és la mateixa”

La directora esportiva de l’Uni qualifica com a decebedora la temporada de l’Spar Girona i apel·la a l’autocrítica

“És de llei i acabada la temporada com a club dir què ha passat” diu Laia Palau en la seva compareixença per fer balanç de la temporada de l’Spar Girona, que es tancava abans del previst diumenge als quarts de final de la lliga amb la derrota a Fontajau contra el Barça CBS. L’excapitana de l’equip puntualitza que han treballat de bracet amb Pere Puig i que les decisions han estat consensuades i en equip. “És decebedora perquè han passat moltes coses inesperades des del principi” sintetitza Palau, que posa de manifest: “el canvi de regles en el mercat, no ens hi hem sabut anticipar perquè no érem conscients que afectaria tant a nosaltres i a la lliga” pel que fa les nord-americanes i “l’embaràs Magaly [Mendy] ens fa anar de corcoll des del principi” com a punts de partida d’un curs convuls.

“A l’inici ens en sortim amb la supercopa i la classificació per l’Eurolliga” fa memòria, abans de recordar les arribades de Sykes, la marxa de Cornelius i la mala ratxa de lesions. “Jo personalment no havia viscut una temporada tant difícil amb lesions petites i sobretot de llarga durada. L’equip no troba ni equilibri ni continuïtat, a la copa ens fa difícil lluitar per l’objectiu de club que es consolidar-se a l’Eurolliga i t’obliga a arribar a la final de la lliga” s’hi refereix. “La segona posició ens diu que hem estat un equip bo i amb peces suficientment competitives però quan arriba el play-off i amb dinàmica últims mesos fa que l’equip no acabi de competir com esperàvem” hi afegeix.

Cronologia

“És una setmana de reflexió i d’anàlisi. I de repensar el projecte perquè afecta moltes decisions i hem de pair el cop” analitza la directora esportiva, que afirma tenir la plantilla del curs que ve força avançada. “No jugar l’Eurolliga afecta a nivell de pressupost i l’equip que estem construïnt i que està bastant avançat era per fer equip competitiu a l’Eurolliga. Volem competir de veritat l’Eurocopa i la idea i l’ambició és la mateixa. No passem de tot sinó que volem seguir aspirant a màxims”

“Una mica tot. N’hi ha que son mala sort com 3 creuats en circumstàncies i moments diferents” explica Laia Palau sobre les lesions de l’equip, abans de dir que ha estat “reunida amb el cos mèdic, preparadors i entrenadors”. “Hem de fer autocrítica per veure com hem gestionat aquest allau. Provoca més estrès a jugadores que segueixen de peu i n’hi ha que no els ha passat res” argumenta.

“Hi ha la gestió de les adversitats i les jugadores el que volen es competir. No ho hem aconseguit potser com a equip i no hi ha queixa d’esforç i entrega” diu sobre el dia a dia amb tants entrebancs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)