ACB

L’espina de no mirar amunt

Bàsquet. ACB. Fjellerup, a qui li encantaria continuar a Girona la temporada que ve, creu que haurien pogut aspirar a més que salvar-se

El Bàsquet Girona ha d’acabar de lligar la permanència a l’ACB. “Estem més tranquils”, admetia Maxi Fjellerup, conscient que serà clau el partit a Fontajau contra el Betis. L’argentí va admetre un punt de frustració: “Tenim l’espina de no haver pogut lluitar per mirar més amunt. Hem guanyat rivals de més amunt que no són molt més que nosaltres, però són aprenentatges que ens queden per al futur”, explicava Fjellerup, que acaba contracte a final de curs. “Sempre va ser el meu somni jugar a l’ACB i m’agradaria jugar-hi molts anys. No tinc contracte, però m’agradaria molt continuar. A Girona em sento molt còmode.” En la seva estrena a l’ACB, Fjellerup acumula 7,3 punts, 3,1 rebots i 1 assistència en 17:19 de mitjana.

Marc Gasol, probable baixa demà

X.M.

El Bàsquet Girona jugarà demà (13 h) a la pista del Gran Canària, finalista de l’Eurocopa. El més probable és que els gironins hagin d’afrontar el partit sense Marc Gasol. “Té problemes en un turmell”, va explicar Aíto García Reneses, que va reconèixer que “probablement” el president serà baixa. Els gironins, amb dues victòries de marge respecte al descens, visitaran un equip pletòric i molt fort com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)