Eurolliga

El ‘pressing catch’, baratet

Bàsquet. Eurolliga. Yabusele, només cinc partits de sanció; Punter, dos, i Lessort i Deck, un; es dubta de si el Partizan es deixarà guanyar al tercer assalt

El jutge disciplinari de l’Eurolliga es va pronunciar ahir sobre la batalla campal del Madrid-Partizan. Sorprenentment la sanció més alta són només cinc partits a Yabusele, que va agredir Exum al més pur estil pressing catch. El jugador del Partizan Punter ha estat sancionat amb dos partits, i Deck i Lessort, només amb un. Ara el dubte és saber si el Partizan es deixarà guanyar el tercer partit perquè Punter compleixi els dos de sanció en el tercer i quart per poder tenir-lo en la final a quatre. Si guanya el Partizan, llavors només haurà complert un partit de sanció i no podria jugar la semifinal contra el guanyador del Barça-Zalgiris. A més, l’Eurolliga ha sancionat amb 50.000 euros cada equip per conducta antiesportiva. Totes aquestes sancions són definitives i no s’hi pot presentar recurs perquè estan enmig d’una eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)