Mundial

Els Lakers esclafen els Grizzlies (125-85) i tanquen la sèrie per 4-2

Els Lakers han tornat. Aquesta matinada han apallissat els Grizzlies per 125-85 i han resolt la sèrie per 4-2. Esperen rival en les semifinals de conferència: Kings o Warriors. La superioritat dels de Califòrnia ha estat tant eloqüent que tant LeBron James, el seu puntal en atac, com Anthony Davis, l’home fort en defensa –10 punts, 10 rebots i tres taps a la mitja part– han descansat en tot l’últim quart. Davis ha acabat amb 16 punts, 14 rebots i 5 taps. D’Angelo Russell ha estat el màxim anotador dels californians amb 31 punts i James n’ha fet 22. El màxim encistellador dels Grizzlies ha estat l’aragonès Santi Aldama (16).

Els Kings, per la seva banda, han assaltat la badia de San Francisco (99-118) i jugaran a casa el setè i definitiu partit de la sèrie contra els Warriors, els vigents campions. Malik Monk (28 punts) i De’Aron Fox (26 punts i 11 assistències) han liderat l’anotació dels Kings, que ara tenen la paella pel mànec. Els 29 punts d’Stephen Curry han estat inútils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)