ACB

El Joventut no competeix fins al final a Màlaga (78-69)

Els verd-i-negres ja perdien de 18 punts (49-31) al minut 23 i s’han quedat sense opcions

La Penya no ha competit a Màlaga (78-69) fins al final i, a quatre jornades per acabar la lliga regular, els verd-i-negres s’acomiaden de la possibilitat real d’acabar cinquens perquè l’Unicaja ja li treu tres victòries de diferència tot. La Penya, que havia guanyat de 9 punts a Badalona, ha vist com l’Unicaja li ha igualat el bàsquet-average.

L’inici del matx ha estat marcat per l’exhibició de Tomic (8 punts) que ha donat avantatge (7-10). Però quan el croat s’ha assegut per descansar els malaguenys han revolucionat el matx amb un ritme de joc alt per capgirar el marcador (17-12). L’Unicaja ha continuat amb caràcter, intensitat i activitat mentre la Penya, massa tova, ha anat perdent pilotes facilitant l’explosió andalusa després d’un triple de Kalinoski (27-15). Una nova pèrdua (9) quan la Penya només en perd 12 de mitjana, ha provocat un 2+1 de Carter (30-15). Al descans la sensació ha estat d’inferioritat total (36-25) amb 14 punts de Tomic.

Al tercer quart s’esperava el despertar de la Penya però no ha arribat mai el canvi de xip. L’Unicaja ha continuat fent el què ha volgut amb el Joventut, corrent al contracop i castigant per agafar un nou màxim avantatge (49-31). Quan semblava tot sentenciat la Penya ha reaccionat amb un Guy impressionant (14 punts) i rebaixar la renda fins als 7 punts (66-59). Però el miracle no ha estat possible perquè l’Unicaja ha sentenciat amb Kalinoski i Kravish com a referents (75-63).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)