Lliga femenina

Labuckiene renova una temporada més per l’Spar Girona

L’Spar Girona ha anunciat que la pivot lituana Giedre Labuckiene (1,92 m, 1990) ha renovat i continuarà una temporada més en el conjunt gironí. La directora esportiva de l’Spar Girona, Laia Palau, ha explicat que estan contents de la seva renovació i que és una gran noticia pel club i per l’afició. Laia Palau ha destacat de la pivot lituana: “És una jugadora que aquests anys que porta aquí crec que ens ha demostrat que és un exemple a seguir pel seu compromís, la seva capacitat de treball, la seva humilitat i la seva experiència, per tant un any més amb nosaltres ens ajudara en la feina que sempre fa de posicionament, de rebot de defensa i de saber aprofitar les ocasions que se li presenten amb aquesta força i elegància que sempre ens ha mostrat.”

Giedre Labuckiene va fitxar per l’Spar Girona la temporada 2020-21 i la propera temporada serà la quarta en el conjunt gironí. S’ha mostrat molt emocionada per continuar formant part de l’equip gironí: “El club i la ciutat de Girona són molt especials per a mi. Estic desitjant començar la temporada i lluitar per aconseguir els nostres objectius”. En aquesta temporada que acaba de finalitzat la pivot lituana ha fet una mitjana de 5,8 punts, 3,7 rebots i 7,9 de valoració per partit a la Lliga Femenina, mentre que a l’Euroleague Women ha fet una mitjana de 4 punts, 2,9 rebots i 4,6 de valoració.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)