ACB

Sense premi final

Bàsquet. El Baxi Manresa fa un bon partit, domina durant molts minuts i només cedeix a 7 minuts de la fi

Unicaja 97 Baxi Manresa 88

UNICAJA MÀLAGA:Ejim (9), Kalinoski (17), Barreiro, Perry (13) i Sima (6) –equip inicial–; Osetkowski (13), Carter (8), Djedovic (11), Thomas (11), Saint-Supery i Kravish (9). 25/43 de 2 punts. 14/30 triples (5 Kalinoski, 2 Osetkowski, Carter i Perry i 1 Ejim, Thomas i Kravish). 5 de 9 tirs lliures. 35 rebots (7 Kravish). 10 assistències (3 Djedovic). 119 de valoració (20 Perry).BAXI MANRESA:Robinson (9), Harding (20), Jou (3), Geben (10) i Pérez (9) –equip inicial–; Badio (9), Waczynski (11), Garcia (3), Steinbergs (2), Sagnia, Olumuyiwa (2) i Vaulet (10). 23/50 de 2 punts. 9/22 triples (4 Harding, 3 Waczynski i 1 Badio i Jou). 15/16 tirs lliures. 37 rebots (5 Waczynski, Vaulet i Geben). 13 assistències (5 Pérez). 91 de valoració (19 Harding).PARCIALS:21-22, 16-21 (37-43), 28-19 (65-62) i 32-26 (97-88).

Un bon partit del Baxi Manresa, en què va anar al davant durant molts minuts però no va tenir el premi de la victòria. Els manresans van cedir una mica en els darrers 7 minuts i l’Unicaja Màlaga es va imposar per 97-88, i va sumar la seva vuitena victòria consecutiva en aquest partit avançat de la 32a jornada.

El Manresa va dominar la primera meitat (37-43 en el descans), i en l’inici de la segona va aconseguir la seva màxima diferència de 8 punts. Els andalusos a poc a poc van anar retallant les diferències i un parcial de 15-3 després del 70-72 a 7 del final va sentenciar el partit.

Actes pels 25 anys del títol de lliga

Els actes del 25è aniversari del títol de lliga del Bàsquet Manresa s’inicien avui, tindran el plat fort diumenge i s’allargaran fins al juny. Aquesta tarda es farà una taula rodona amb el nom d’Una gesta per recordar. Diumenge al matí a l’ajuntament hi haurà una recepció a l’equip campió de lliga de la temporada 1997/98 amb presència de la majoria de jugadors, que després rebran un homenatge en el partit de lliga que el Baxi Manresa jugarà contra el València (20 h) al Nou Congost. El mes de juny es jugarà el partit de la selecció catalana absoluta masculina al Nou Congost i es presentarà el llibre Crònica sentimental d’una gesta. 25 anys de la lliga del TDK Manresa.