Lliga femenina

Isaac Fernández: “Hem enganxat a la gent i ara del què es tracta és mantenir-ho”

“El més important és el camí, el resultat ho marca tot evidentment en l’esport professional, però la manera en com ho hem aconseguit, amb alts i baixos que hem superat, és amb el què ens hem de quedar” afirma Isaac Fernández a Barça TV. El tècnic del Barça CBS analitza la primera temporada de l’equip a la Lliga Femenina, en la què destaca haver arribat a la semifinal pel títol, haver debutat a la Copa o aplegar l’afició al Palau en el partit contra el València: “son records que ens quedaran per sempre”.

“Crèiem en l’estructura, en mantenir el bloc i en reforçar-nos amb jugadores que tinguessin experiència a la categoria i a poc a poc vam anar veient que la cosa avançava bé” exposa l’entrenador barceloní, que assenyala el partit a Fontajau, en què les blaugrana eliminaven l’Spar Girona als quarts de la lliga, com el punt àlgid: “És guanyar a allà, remuntar-los els 6 punts”. “Havíem de ser ambiciosos, ser competitius. La senya d’identitat de l’equip ha estat creure que podíem competir contra tothom, des de la humilitat i el treball” destaca, posant en valor el gruix de jugadores que formen part de la plantilla des de fa tants anys. “Hem enganxat a la gent i ara del què es tracta és mantenir-ho” hi afegeix sobre la repercussió que han tingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)