ACB

El Barça apallissa el Fuenlabrada, el cuer, i manté el lideratge (101-64)

El Barça ha superat sense problemes del tràmit del Fuenlabrada, el cuer descendit, (101-64) i manté el lideratge de la lliga ACB. En la setmana en què ha enllestit amb una gran solvència l’accés a la final a quatre de l’Eurolliga esbandint per 3-0 el Zalgiris, l’equip de Saras afronta engrescat la recta final de la lliga regular. El Barça ha donat descans a Mirotic, Vesely, Abrines i tampoc no ha jugat el lesionat Higgins i Da Silva s’ha reivindicat amb 14 punts i 4 rebots. El màxim anotador, però, ha estat Kyle Kuric, que ha fet 22 punts samb una sèrie de 5/7 en triples (21 de valoració). També han rendit a un bon nivell Oriol Paulí, Sergi Martínez, James Nnaji i el jugador del planter Dame Sarr, que ha anotat els seus primers punts en l’ACB.

Laprovittola, amb 8 punts, ha estat d’entrada el més inspirat del Barça en un primer quart en què el Fuenlabrada ha plantat cara fins que Kuric (8 punts) ha clavat dos triples seguits (22-16). El Barça amb fet la primera estirada forta amb un triple de Paulí i una esmaixada de Sanli (34-20) i ha trencat definitivament el al final del segon quart (52-30), seguint amb la dinàmica de bons percentatatges en el triple dels últims partits (8/15). El Barça ha doblat el Fuenlabrada en el tercer quart (64-32). El 76-38 al final del tercer quart (24-8 de parcial) descriu el que es veia sobre la pista entre dos equips antagònics.

Cory Higgins serà operat

El Barça ha comunicat que l’aler Cory Higgins passarà pel quiròfan dimarts vinent per ser intervingut dels problemes lumbars que arrossega i es perdrà la final a quatre de l’Eurolliga a Kaunas. Higgins va jugar el seu darrer partit conta el Madrid i va haver de ser substituït per un fort dolor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)