NBA

Els Lakers, a només un pas d’eliminar als actuals campions de l’NBA

La franquícia de Los Angeles s’ha imposat 104-101 als Golden State Warriors, mentre que els de Miami Heat han guanyat 109-101 als New York Knicks

Los Angeles Lakers s’ha distanciat en dues victòries en la seva sèrie als play-off amb els actuals campions de l’NBA, els Golden State Warriors, després de la seva victòria al Crypto Arena per 104-101, posant el marcador en un 3-1, situant-se a només una victòria d’eliminar als vigents campions. El màxim anotador de l’equip guanyador ha estat LeBron James, que ha fet 27 punts, tornant a ser el jugador decisiu per a la franquícia californiana. Però no ha estat l’únic jugador clau per als Lakers. Anthony Davis, amb 23 punts i 15 rebots, i Austin Reaves, amb 21, també han estat decisius per a la victòria del conjunt de Los Angeles. Qui també ha destacat en els Lakers ha estat Lonnie Walker, amb 15 punts, els quals han estat decisius en els últims minuts. A l’altre costat, el més destacat ha estat Stephen Curry, amb 31 punts, 10 rebots i 14 assistències, signant una actuació increïble, però insuficient per a donar-li el triomf al seu equip. Els Lakers poden guanyar la sèrie la matinada del pròxim dijous al Chase Center a les 4:30 hora catalana, accedint a la final de la Conferència Oest.

Qui també s’ha posat de cara la seva sèrie han estat els Miami Heat, que col·loca el marcador en un 3-1 després de la victòria davant els New York Knicks per 109-101. En part, aquest triomf ha estat possible gràcies a Jimmy Butler, que ha fet 27 punts, 6 rebots i 10 assistències, tot i que no ha estat l’únic jugador a destacar, ja que Bam Adebayo, amb 23 punts, ha fet una bona actuació. En el costat dels Knicks, Jalen Brunson és qui ha fet més punts, amb 32, a més de repartir 11 assistències. Més enllà del base, cal destacar també a R.J. Barrett, amb 24 punts, i Julius Randle, amb 20 punts i 9 rebots. El pròxim partit també podria ser el definitiu, ja que si els Heat guanyen, avancen cap a la final de la Conferència Est. Per això, hauran de guanyar la matinada del dijous als Knicks a la seva casa, al Madison Square Garden, a l’1:30 hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)