Eurolliga

El rival del Barça a semifinals tornarà a ser el Madrid (98-94)

Ja es van trobar la temporada passada a la Final Four de Belgrad amb triomf blanc

El Madrid serà el rival del Barça a les semifinals de la Final Four de Kaunas el 19 de maig després de fer una cosa que no havia fet fins ara ningú: remuntar un 0-2 en contra als quarts de final. Els blancs han fet una remuntada per a la història de 18 punts de desavantatge amb un Sergio Rodríguez increïble i han enfonsat el Partizan en el cinquè i definitiu partit (98-94).

El primer quart ha estat molt igualat però al segon període els de Zeljko Obradovic han explotat amb una exhibició de joc i de bàsquet que ha fet que al descans tot es veiés complicat (49-55). Els serbis han arribat a tenir un màxim avantatge de 18 punts només començar el tercer quart (41-59). Però l’entrada a pista de Sergio Rodríguez ha revolucionat totalment el partit i un Wizink Center totalment entregat. 15 punts seguits del base canari han servit per empatar el partit (81-81) a 6:16 pel final. Un triple de Llull ha capgirat el marcador en una remuntada increïble (86-83). El mateix balear ha eixamplat la diferència (88-83). En aquesta fase hi ha hagut dos triples de bogeria un de Punter i un altre d’Hezonja (91-86). Un triple al límit de Llull ha enfonsat els serbis (95-87). Tot i així amb 97-94 i 39 segons pel final Punter ha errat el triple per empatar el matx i Hezonja ha rebut una falta. Ha anotat un tir lliure que ha sentenciat.