ACB

La Penya no té sort en un final a cara o creu (77-86)

Els verd-i-negres han dominat durant mitja hora però han acabat cedint al potencial vitorià

La Penya ha encadenat la cinquena derrota seguida contra un Baskonia (77-86) que dormirà líder de l’ACB. Els verd-i-negres han dominat mitja hora però al darrer quart el físic i talent dels vitorians ha enfonsat la resistència de la Penya. En un final a cara o creu els verd-i-negres no han tingut sort.

Els verd-i-negres han començat molt concentrats i amb més intensitat que els vitorians amb Tomic com a gran referent dins la pintura (23-11). Però l’entrada a pista de Howard ho ha canviat tot i una cistella amb falta personal del nord-americà ha servit per empatar el matx (33-33). Abans del descans però els de Carles Duran han agafat sis punts de renda (45-39).

A la segona part els vitorians han castigat molt amb segones opcions i aprofitant sobretot les moltes pèrdues de pilota de la Penya com ja havia passat a Saragossa i a Màlaga. Una cistella de Costello ha situat el Baskonia per davant i a partir de llavors, amb Giedraitis com a gran referent, els vitorians s’han sentit còmodes (66-73). Howard ha rematat el partit amb un 2+1 i un triple davant la impotència d’una Penya ja sense energia i sobretot sense encert (80-70). Tot i així un triple de Vives i una penetració de Feliz han posat emoció (77-80). Però a 1:04 pel final s’esgotava la possessió i Giedraitis ha anotat un triple a tauler amb molta sort i ha enfonsat la Penya.