ACB

La Penya, res a perdre a Madrid

Bàsquet. ACB. Obre engrescada la semifinal contra el campió d’Europa després d’haver eliminat el Baskonia (21 h per #Vamos)

La Penya visita avui el WiZing Center en el primer partit de les semifinals al millor de cinc contra el Real Madrid (21 h per #Vamos), el campió d’Europa i vigent campió de l’ACB, amb els deures fets i sense cap pressió. L’equip de Carles Duran va capgirar el factor pista en els brillants quarts contra el Baskonia, conjunt que també havia eliminat en la copa, i afronta el repte amb tota la il·lusió. Kyle Guy, l’heroi de la sèrie –36 punts en el primer matx i 22 en el segon, amb una sèrie de triples de 13 de 24 que ha contagiat el joc de tot l’equip–, es focalitza en com ha de jugar la Penya i no en el rival: “Ens hem de centrar en nosaltres mateixos. Són un dels millors equips d’Europa, un dels millors del món fora de l’NBA. Hem de ser nosaltres per guanyar. Ells anotaran tirs, Tavares farà taps, agafaran rebots. Ens hem de centrar en el nostre joc.” Respecte de la seva contribució, té molt clar el seu rol: “Si l’equip necessita que faci 50 punts, ho intentaré, i si només són cinc, també. El que importa és guanyar.”

Ha de minimitzar l’impacte del pivot Edy Tavares –inclòs en el cinc ideal de l’ACB amb Dzanan Musa–. Yannick Kraag no viatja. El neerlandès es va fer un esquinç en el turmell esquerre en l’entrenament d’ahir. En els dos precedents del curs en la temporada regular de la lliga, el Real Madrid es va imposar en tots dues ocasions

Si l’equip necessita que faci 50 punts, ho intentaré, i si només són cinc punts, també. El que importa és guanyar
Kyle Guy
Són un dels millors equips d’Europa, no només això, un dels millors del món fora de l’NBA, però ens hem de centrar en nosaltres

Sisena semifinal amb el Madrid

Serà la sisena semifinal de la lliga ACB que enfronta el Joventut i el Reial Madrid, amb l’estadística favorable al conjunt blanc (4-1). L’última sèrie per un lloc a la final la van jugar la temporada 2006/07 amb triomf per al conjunt blanc (3-2). La Penya va establir l’únic precedent favorable quan va deixar fora de la final els blancs en el curs 1989/90 per 3-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)