ACB

El Barça s’apunta el primer triomf de semifinals (84-81)

Els blaugrana han patit fins al final per rematar un Unicaja molt físic i amb caràcter

El Barça ha sumat el primer triomf de la semifinal contra l’Unicaja en un partit travat i amb molt físic que no s’ha resolt fins al final (84-81). El màxim anotador ha estat Mirotic amb 14 punts qui ha robat la pilota amb 84-81 quan l’Unicaja hauria pogut forçar la pròrroga. Perry, un dels grans referents malaguenys, ha acabat amb només 2 punts mentre el català de l’Unicaja Sima ha estat el millor amb 19 punts.

El divendres, també a les 21h, hi haurà el segon assalt al Palau Blaugrana en una sèrie al millor de cinc partits.

Els de Jasikevicius han arrencat amb un Mirotic (6 punts) assumint galons en el pal baix. Però el talent i el físic d’Ejim ha servit per empatar (11-11). però tres triples seguits de Sanli (2) i Abrines han llançat els blaugrana (22-11). Després del 30-18 els blaugrana han encadenat tres triples seguits (Satoransky, Laprovittola i Mirotic) per obrir forat en el marcador (45-29) abans del descans.

Al tercer quart els malaguenys han pressionat més i un triple de Kalinoski ha situat l’Unicaja a només tres punts (50-47). S’ha mantingut la igualtat i Brizuela ha tingut un triple per posar-se per davant però ha errat amb 59-57. Abans d’arribar a la fi del tercer quart els blaugrana, amb un equip molt físic, ha fet un 7-1 (66-58). El parcial ha continuat creixent fins agafar 10 punts de renda (75-65) i semblava sentenciar. Però l’Unicaja no ha llançat la tovallola i ha clavat un parcial amb triple de Carter a 18 segons pel final (82-79). Tot i així el Barça ha patit fins al final perquè l’Unicaja ha tingut la pilota per forçar la pròrroga (84-81) però Mirotic li ha robat la cartera a Sima.