ACB

Salva Camps, presentat a Girona

“Estem en la línia dels valors com l’esforç, el treball i la il·lusió. Serà la que segueixi l’equip” diu Salva Camps (Badalona, 1979), que reconeix que compten amb Quino Colom i Kameron Taylor amb contracte i que el club ha executat la clàusula que tenia per renovar Jaume Sorolla.

Stefi Batlle, que donava el tret de sortida a les novetats del curs 2023/24, afirmava que Salva Camps és la primera base d’un projecte que il·lusiona molt al club. Jordi Plà i Comas reitera la il·lusió després d’una temporada del debut a la categoria com un dels motius del fitxatge, més enllà dels coneixements que té de la lliga més enllà de la seva ambició qualitats com a tècnic.

“El model és el Bàsquet Girona, la nostra metodologia, esforç i compromís amb el què fem independentment de qui el lideri” responia Jordi Plà i Comas sobre l’aposta per Camps comparada amb la figura d’Aíto. “Vull comptar amb els millors jugadors possibles” afirma el nou tècnic sobre Marc Gasol.

“L’objectiu principal és confeccionar la millor plantilla possible per començar amb la major confiança. La millora individual del jugador i la col·lectiva de l’equip, i ja veurem fins on arribem” diu Camps sobre l’objectiu del proper curs. Sobre l’anterior, Plà i Comas, exposa que es van haver de fer les coses tant de pressa com fos possible en tots els estaments i per al debut a una categoria en la què no havia jugat abans. “Tornem a començar, amb més pausa i des de l’experiència. El model és el mateix” exposa el director esportiu, que apunta a una certa regressió en la segona part del curs anterior.

“Espero que es vegi un equip competitiu, que jugui amb esforç i agressiu i dinàmic. Que sigui divertit per l’espectador” son les línies del joc que espera desplegar el nou tècnic del Girona, que apunta a Pedro Martínez com el tècnic amb qui més ha estat i que més l’ha marcat, més enllà de Salva Maldonado i Luis Casimiro. “El pressupost és similar al de l’any passat” deia Batlle sobre les limitacions que marcaran la confecció de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)