Lliga catalana

La prèvia de la Lliga Catalana, a Andorra

El Girona ha de superar el MoraBanc el 7 de setembre per enfrontar-se amb el Barça a les semifinals per la Diada a Lleida

El Bàsquet Girona i el MoraBanc Andorra jugaran la prèvia de la Lliga Catalana ACB el 7 de setembre al Pavelló de Govern del País dels Pirineus. L’equip gironí va debutar la temporada passada a la competició nacional amb derrota en les semifinals contra el Barça a Tarragona (88-77). El conjunt blaugrana, que va derrotar el Joventut en la darrera final (82-92) i va guanyar el seu 23è títol –l’Andorra en té 2, l’últim el 2020 al Palau Blaugrana–, espera a la segona semifinal, que s’ha de jugar a Lleida per la Diada (20.30 h). La primera és entre el Joventut i el Manresa a l’Espai Fruita-Barris Nord de Lleida, i la final, l’endemà.

El més calent és a l’aigüera

Felipe Dos Anjos (2,18 m, 1998) és l’únic jugador confirmat de la plantilla del Morabanc en el retorn a l’ACB després d’un any a la LEB Or, de la qual va ser el campió. El tècnic de l’ascens, Natxo Lezcano, també continua al club, que des que va pujar a l’ACB el 2014 només ha deixat d’estar-hi el darrer curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)