ACB

Jaume Sorolla renova amb el Girona

El Girona fa oficial la renovació de Jaume Sorolla (2,11 m, 1997), anunciada per Salva Camps el dia de la presentació del nou tècnic. El pivot tortosí, heroi de la permanència a l’ACB amb la seva actuació en les dues pròrrogues de la penúltima jornada, quan l’equip s’assegurava la permanència, complirà la seva tercera temporada a Fontajau, on va arribar fa dos anys procedent del filial del Barça, des de la LEB Plata.

Sorolla, que en 29 partits ha acreditat 3,6 punts, 2,6 rebots i 4,2 de valoració en 14 minuts de mitjana en la temporada del seu debut a l’ACB, s’afegeix a Quino Colom i Kameron Taylor, que ja tenien contracte vigent amb l’entitat de Marc Gasol, i a l’únic fitxatge realitzat fins ara, Stefan Dordevic.

“Valoro molt positivament la continuïtat amb el Bàsquet Girona a l’ACB en aquesta segona temporada. Estic molt content de poder estar a Girona perquè crec que és un lloc ideal per seguir creixent com a jugador i com a equip. Podem somiar, començar des de zero un altre cop, amb jugadors nous i de l’any passat i un staff tècnic bastant renovat. Això és il·lusionant perquè ningú sap on podem arribar” apunta Sorolla a la nota del Bàsquet Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)