Mundial

Parèntesi de Ricky Rubio a la seva activitat professional

“He decidit aturar la meva activitat professional per cuidar la meva salut mental. Vull agrair tot el suport que he rebut de la FEB per entendre la decisió.” És el comunicat de Ricky Rubio (1,88 m, 1990) difós per la federació espanyola en què el base dels Cleveland Cavaliers es mostra agraït pel respecte a la seva decisió i en el que demana “respecte a la seva privacitat per poder afrontar aquests moments i donar més informació quan sigui el moment.”

Ricky Rubio no va disputar el primer partit de preparació de la selecció espanyola per al mundial, aquest divendres a la nit a Madrid contra Veneçuela (87-57). Dijous no va ser a la sessió d’entrenament i durant l’amistós l’MVP de l’últim mundial no era al WiZink Center.

Tampoc van jugar aquestprimr partit pesos pesats en l’equip de Sergio Scariolo com Rudy Fernández, Sergio Llull, Willy Hernangómez ni Àlex Abrines. Juancho Hernangómez va ser el màxim anotador amb 27 punts, Darío Brizuela en va fer 8 i Joel Parra 5. El tècnic italià es refereix a la situació de Rubio: “Les persones van per davant dels resultats. Tot el meu efecte i suport a Ricky i la meva admiració per la seva transparència, mitjançant la qual, un cop més, és un líder amb el seu exemple.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)