ACB

El Joventut renova al jove pivot Rúben Prey fins l’any 2028

La Penya s’assegura la continuïtat d’un jugador de 18 anys amb molta projecció

El Joventut i Rúben Prey han arribat a un acord per renovar la seva vinculació fins l’any 2028. Amb aquesta renovació la Penya s’assegura la continuïtat d’un jugador de 18 anys i 2,08 m, que te una gran projecció i que ja està preparat per ajudar al primer equip. Amb l’acord a que s’ha arribat el portuguès Rúben Prey formarà part del CB Prat, equip vinculat de la Penya, i estarà en dinàmica del primer equip sempre que sigui necessari.

El pivot portuguès va arribar al Joventut l’any 2020 i des d’aleshores s’ha convertit en un dels jugadors de referència de la base verd-i-negre. Les seves actuacions han estat claus en els darrers èxits del júnior, campió d’Espanya i de Catalunya durant dues temporades consecutives. Aquesta temporada Rúben Prey va ser clau perquè el júnior de la Penya jugués la final a vuit de l’Eurolliga, sent l’MVP del torneig classificatori a Patras (14 punts, 13’5 rebots i 24 de valoració).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)