ACB

El Baxi Manresa jugarà cinc partits de pretemporada contra equips ACB

El Baxi Manresa ha anunciat aquest dimecres el seu calendari de pretemporada amb cinc partits, tots davant equips de l’ACB. El conjunt dirigit per Pedro Martínez tindrà el primer entrenament el proper 16 d’agost, mentre que el primer partit de pretemporada serà el 26 d’agost a les 19.00 hores a Montsó (Osca), contra l’UCAM Múrcia.

El següent compromís serà l’1 de setembre a les 20:30ha Sant Julià de Vilatorta, contra el MoraBanc Andorra. Deu dies més tard, arrencarà la competició oficial amb la semifinal de la Lliga Catalana ACB a Lleida, l’11 de setembre a les 18:30h, contra el Joventut Badalona. Depenent del resultat davant els badalonins, el Baxi Manresa disputarà el dia següent el partit pel tercer i quart lloc o la final. L’últim partit de pretemporada serà el 18 de setembre a les 20.00 hores, a Salt, davant el Bàsquet Girona. Una setmana després, els del Bages debutaran a la lliga contra el Gran Canària Arena (24 de setembre a les 13:00h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)